До Нового року «Миколаївгаз» відкрив 2 ЦОКи

Напередодні Новорічних свят АТ «Миколаївгаз» провело «День клієнта» і відкрило 2 нових Центри обслуговування споживачів газу (ЦОК).

Про це йдеться в повідомленні компанії. З 16 по 20 грудня компанія провела традиційний в останні 3 роки - День клієнта.

Весь тиждень відвідувачів ЦОКу в Миколаєві чекали приємні сюрпризи, розіграші, конкурси та подарунки. «Миколаївгаз» разом ще з 18-ю газорозподільними компаніями, взяв участь у встановленні рекорду України за кількістю «Дякую», написаних споживачам газу в святкових листівках за один день, провів «газову» вікторину і новорічний майстер-клас для дітей, а також визначив кращого менеджера ЦОКу на думку самих клієнтів.

Ще одним передноворічним сюрпризом в День Святого Миколая стало урочисте відкриття нового – другого ЦОКу «Миколаївгазу» в місті Вознесенськ. Тепер близько 43 тис споживачів газу Вознесенського району зможуть швидко, доступно і зручно отримати весь спектр послуг газової компанії.

Третій ЦОК буде відкритий для жителів Баштанського району в місті Баштанка – 28 грудня. Він зможе охопити більше 21 тис споживачів газу.

«Ми прагнемо налагодити комунікацію з усіма нашими клієнтами в найвіддаленіших куточках області. Для того, щоб споживачам газу було зручно і комфортно отримувати послуги нашої компанії, ми постійно вдосконалюємо клієнтський сервіс. Створюємо нові зручні онлайн-сервіси, відкриваємо сучасні Центри обслуговування, проводимо для наших клієнтів різні акції, організовуємо свята. Таким чином ми намагаємося показати, що цінуємо кожного нашого клієнта і тому всіма силами прагнемо покращувати якість послуг, що надаються», - розповідає начальник клієнтського сервісу Мар'яна Жовнерик.

У центрах обслуговування клієнтів споживачі можуть укласти договір на технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж, замовити установку газового обладнання, лічильника, газифікацію житла, виготовлення технічних умов, проектної документації тощо.

Всього в одному місці клієнти можуть отримати більше 40 різних послуг.

До нового року в Миколаївській області будуть діяти вже три Центри обслуговування клієнтів за такими адресами: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 25-а, м. Вознесенськ, вул. Соборності, 33, м. Баштанка, вул. Ювілейна, 84.

11:25 / 23 грудня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події