ДФС арештувала газ «Дельта Актив Груп» на 17 млн грн

Співробітниками ГУ ДФС у м. Києві під процесуальним керівництвом прокуратури міста розслідується кримінальне провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків службовими особами столичного підприємства, що займається імпортом та реалізацією природного газу. Про це повідомила Державна фіскальна служба України.

«Встановлено, що вказане підприємство протягом січня – квітня 2018 року імпортувала на територію України придбаний у швейцарської компанії природний газ. У подальшому газ реалізували українським підприємствам, умисно ухилившись від сплати ПДВ із ввезених на митну територію України товарів», - йдеться в повідомлені. - «З метою відшкодування завданих державі збитків, за результатами розгляду відповідних клопотань слідчого, погоджених прокурором, у липні поточного року судом накладено арешт майже на 2 млн. кубічних метрів природного газу, вартістю 16,9 млн. грн., що надійшов на адресу компанії - фігуранта та зберігається у підземних сховищах. Розслідування триває».  

В реєстрі судових рішень України надані документи щодо розгляду клопотання у кримінальному провадженні щодо арешту 1,986 млн куб м газу, який надійшов на адресу ТОВ «Дельта Актив Груп» та який зберігається у підземному сховищі газу (ПСГ) ПАТ «Укртрансгаз». В документі йде мова, що газ було придбано у DXT Commodities SA (Швейцарія).

16:00 / 24 липня 2018

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події