Держгеонадра виклала в data-room геологічний матеріал по трьох ділянках, що виставлені на конкурс УРП

Державна служба геології та надр підготувала та виклала в data-room геологічну інформацію, яка стосується Охтирської, Грунівської та Ічнянської ділянок, які виставлені на конкурс із заключення угод на розподіл продукції (УРП), повідомила пресслужба Держгеонадр.

Результати конкурсу очікуються у лютому 2020 року.

За повідомленням, ознайомитися з усіма геологічними матеріалами по зазначених ділянках можна у ДНВП «Геоінформ України», де у спеціально відведеному приміщенні за адресою м. Київ, вул. Антона Цедіка, 16, кімната 204 зібрано усі матеріали - результати геофізичних досліджень, геологічні звіти, дані про структури, протоколи Держкомісії по запасах корисних копалин (ДКЗ), які необхідні для того, щоб інвестор міг прийняти рішення про участь у конкурсі. 

Керівник Держгеонадр Роман Опімах відзначив, що тепер в одному місці зібрано значні масиви інформації, яка раніше була закрита, та полегшено процедуру доступу до неї - й це лише перший крок назустріч інвесторам, .

Також в Службі повідомили, що інформація представлена у фізичному та електронному форматах. Надрокористувач тепер може залишити онлайн-заявку за посиланням: http://www.geo.gov.ua/data-room/, та запит буде оброблено протягом доби і користувачеві надійде офіційна відповідь з інформацією про дату можливого візиту.

16:48 / 3 грудня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події