«Держгеокадастр» оприлюднив інформацією з розміщення нафтогазових свердловин та родовищ корисних копалин

Державна служба України з питань геодезії поповнила Публічну кадастрову карту новими інформаційними шарами, а саме оприлюднила координати з розміщення нафтогазових свердловин та родовищ корисних копалин. Про це повідомляє «Держгеокадастр» на урядовому порталі 10 грудня.

За повідомленням, дана інформація перебуває у відкритому доступі та надається профільними установами: Міністерством енергетики та захисту довкілля України, Державною службою геології та надр України, на основі даних Державного земельного кадастру, а також на підставі даних, отриманих у межах проекту «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» Світового банку.

Також в повідомленні «Держгеокадастру» зазначили , що оновлена інформація може використовуватися землевпорядними організаціями для отримання інформації про корисні копалини, нафтогазові свердловини, показу території особливого природоохоронного інтересу. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування можуть послуговуватися даними для прийняття ефективних управлінських рішень та інформування про річний план перевірок.

16:55 / 10 грудня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події