OOC2019: Олександр Чепіжко – з ОНУ ім. І.І.Мечнікова про пошук родовищ вуглеводнів на шельфі Чорного моря

Продовжуємо знайомити з спікерами Odesa Offshore Conference 2019.

В силу надзвичайної актуальності питання прогнозу і пошуку вуглеводнів на шельфі Чорного моря, у наших науковців є своє, не менш важливе, бачення формування і накопичення покладів і родовищ, яке пов’язують з глибинними флюїдопотоками, згідно теорії неорганічного походження вуглеводнів.

Так думає представник науковців України, доктор геологічних наук - Олександр Чепіжко.

Доктор геологічних наук, професор Одеського національного університету ім. І.І.Мечнікова – Олександр Чепіжко 26 вересня на Odesa Offshore Conference 2019 розкаже про те, що надзвичайно важливим зараз є питання істотного підвищення геолого-економічної ефективності всього комплексу геологічних, геохімічних та геофізичних робіт при пошуку, розвідці та освоєнні родовищ нафти і газу на шельфі Чорного моря.

Тож, виходячи з одночасного існування осадочно-міграційної теорії виникнення вуглеводнів і різних варіантів теорій їх неорганічного походження, вірогідно, що поклади і родовища, формування яких пов'язане з глибинними флюїдопотоками, мають більше шансів на поповнення запасів вуглеводнів.

Нагадаємо, 26-27 вересня, третій рік поспіль, буде проводитись Odesa Offshore Conference, яка на сьогодні є єдиною конференцією в Україні, увага якої фокусується на питаннях розробки нафтогазових ресурсів Південного нафтогазового регіону України, як морських ділянок так і ділянок на суші. На сьогодні Південний нафтогазовий регіон залишається найменш вивченим в Україні у порівнянні з Дніпрово-Донецькою впадиною та Карпатською провінцією. Південь України та шельф північно-західної частини Чорного моря - останній маловивчений перспективний нафтогазовий регіон Європи. Однак, не дивлячись на виявлені поклади вуглеводнів, видобуток нафти і газу тут не проводиться. Значні успіхи нафтогазової галузі України за останні роки, ріст видобутку, буріння, залучення сучасних сервісних технологій створили нові можливості для видобувних компаній.

Хочемо наголосити, що генеральним партнером Odesa Offshore Conference 2019 виступає найбільша видобувна компанія України – «Укргазвидобування». Спонсорами та партнерами сесій виступають видобувні компанії: «Укрнафта», Regal Petroleum, сервісні компанії: Expro Group(Британія), Integrated Engineering Solutions (Республіка Казахстан), та постачальники трубної продукції - DP-Master Manufacturing та Interpipe.

Онлайн реєстрація на конференцію відкрита за посиланням.

14:11 / 10 вересня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події