«Центренерго» потрапило до нового санкційного списку РФ

Уряд Російської Федерації 1 листопада прийняв рішення розширити перелік фізичних та юридичних осіб українського походження, які потрапляють під санкції РФ. До переліку компаній потрапила одна з найбільших генеруючих компаній – ПАТ «Центренерго». Про це йдеться в опублікованій 25 грудня постанові уряду РФ.

Також до санкційного списку потрапило ПАТ «Сумихімпром», в ньому з попередньої редакції залишилися два підприємства, які входять в державний концерн «Ядерне паливо», ДП «Смоли» та «Східний гірничо-збагачувальний комбінат».

Росія мотивувала введення санкцій «не дружніми діями України по відношенню до російських громадян та юросіб». Санкційний режим передбачає блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території РФ, а також заборону на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі території Росії.

12:25 / 26 грудня 2018

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події