CARPATHIAN CONFERENCE2019 23-24 травня у Львові об‘єднає компанії, які видобувають 99% нафти і газу в Україні

Консалтингова компанія EXPRO Consulting, організатор міжнародної конференції з буріння, видобутку і трейдингу нафти і газу CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2019 23-24 травня у Львові, повідомляє про завершальний етап реєстрації на захід. «Наша команда добре попрацювала над програмою, а авторитет аналітичних видань EXPRO, та, без перебільшень високий рівень підготовки конференції знайдуть відображення в повному залі заходу у п‘ятизірковому готелі. Станом на 20 травня вже зареєстровано 145 делегатів з 72 компаній з 15 країн світу», - повідомив засновник EXPRO Геннадій Кобаль. За його словами, 23 травня технологічний день конференції, присвячений бурінню та інтенсифікації видобутку, об‘єднає делегації компаній, які видобувають 99% вуглеводнів в Україні: 98,37% природного газу, та 98,66% нафти та газоконденсату.

Актуальні питання конференції – збільшення видобутку нафти  і газу, об‘єднали українські видобувні компанії. Нагадаємо, що ГЕНЕРАЛЬНИМ СПОНСОРОМ CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2019 виступає видобувна компанія «Західнадрасервіс», ГЕНЕРАЛЬНИМ ПАРТНЕРОМ – «Укргазвидобування» та «Укрнафта». Спонсорами та партнерами заходу виступають  «Гео-Альянс», «ДТЕК Нафтогаз», СП ПГНК, Cadogan Petroleum, сервісні компанії Expro Group та DENIMEX, EMERSON, «Регіональна газова компанія».

Розвиток нафтогазової галузі та впровадження нових технологій видобутку, інтенсифікації та ремонту/відновлення свердловин – головні теми першого дня COGC2019. Досвід та успіх минулорічної конференції дає можливість розширити діапазон актуальних тем та кількість учасників заходу за рахунок українських компаній та делегатів з Європи та Америки.

«Сarpathian Oil & Gas Conference піднімає актуальні для галузі питання: отримання ліцензій, геологічне вивчення, буріння та роботи на свердловинах: ГРП, колтюбінг, снабінг, відновлення свердловин, забурка бокових стовбурів. Для обговорення та презентації сучасних технологій перед видобувними компаніями Львів відвідають найтехнологічніші українські та закордонні бурові та сервісні компанії. Крім того, УГВ, як найбільший замовник послуг в Україні, презентує 23 травня плани буріння на найближчий період. Головна мета заходу – нові знайомства та отримання досвіду по технологіях», - заявив директор EXPRO Consulting Геннадій Кобаль.

Наступною важливою темою роботи галузі є реалізація вуглеводнів. Другий день конференції буде присвячений газовому ринку, який сьогодні динамічно змінюється. Ukrainian Gas Market 24 травня стане майданчиком для діалогу професіоналів ринку, обсяг якого сумарно становить близько 200 млрд грн.

«Разом із кількістю трейдерів, зростають вимоги щодо роботи на конкурентному ринку природного газу України. Вперше на одному майданчику нам вдалось зібрати відомі цінові агенції – Platt’s, Argus, ACIS та REFINITIV. Тож ми пропонуємо трейдерам долучитись до закордонних експертів, які будуть виступати 24 травня на Ukrainian Gas Market та з‘ясувати як працюють колеги за кордоном», - додає Кобаль.

EXPRO Consulting повідомляє, що реєстрація на захід триває до 21 травня включно. Подивитись актуальну програму та зареєструватись можна за посиланням.

08:00 / 20 травня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події