Carpathian Conference-2019: Яцек Созанскі з Onico Energia про польський ринок газу

Суміжні ринки завжди цікавили українських газотрейдерів. Особливо, якщо ми отримуємо ресурс з цих країн. Ринок Польщі має схожість з українським, дещо менше споживання (17-19 млрд куб м), залежність від імпорту та можливість експортувати ресурс до України - лише мінімальний перелік тем, які будуть розкриті 24 травня на Ukrainian Gas Market.

Спеціально на зустріч з українськими газотрейдерами Карпатську конференцію відвідає директор з торгівлі природним газом Onico Energia  Яцек Созанскі (Jacek Sozański) з Варшави. Фахівець розповість про розвиток гуртового ринку природного газу Польщі та можливості співпраці з Onico Energia.

Нагадаємо, що 24 травня у Львові вперше в Україні Кріс Дюрман з відомої цінової агенції  S&P Global Platts спеціально для українських газотрейдерів розповість про еволюцію газового ринку Європи.  Віце-президент Argus Media Метью Монтеверде (Matthew Monteverde), експерт з питань роботи ринку природного газу розкаже про вплив поставок LNG та зміни в балансі газового ринку Європи.

23 травня у технологічний день Сarpathian Oil & Gas Conference  своїм досвідом у застосуванні сучасних технологій в похило-скерованому бурінні поділиться директор «Навіком Енерджі» - Василь Петрук. «Навіком Енерджі» спеціалізується на послугах похило-скерованого буріння нафтових та газових свердловин в Україні із використанням канадського обладнання.

Головний інженер українського офісу «Денімекс Юкрейн» Віктор Гадяк розповість про сучасні сервісні роботи, які надає компанія.

Андрій Єфіменко з Peloton розкаже про моніторинг  життєвого циклу свердловин за допомогою програмного забезпечення для управління даними в нафтогазовій галузі.

Також 23 травня виступить світовий виробник бурових верстатів – Drillmec  (Trevi Group).  Директор по країнам СНД Drillmec S.p.A. (Trevi Group) - Діего Феррандес особисто розкаже про інноваційні технології, рішення, та практика застосування бурового обладнання Drillmec в Україні та світі. Директор української бурової компанії «Горизонти» Степан Козицький розповість про нові сервіси, які надає його компанія. Зазначимо, що в цьому році компанія закінчила випробування сейсмічного обладнання та готується до польових робіт на Колодницькому родовищі у Львівській області.

Партнером сесії «БУРІННЯ ТА БУРОВЕ ОБЛАДНАННЯ» виступила міжнародна сервісна компанія Expro Group (штаб квартира у Британії). Голова з розвитку міжнародного бізнесу/фонтанні дроселі та арматура, Expro Group Джеймс Дженкінс розповість про системи автоматичного контролю зворотнього тиску та інтегральні рішення компанії Expro Group для буріння та забезпечення механічної цілосності свердловин.

Довідка EXPRO:

Сarpathian Oil & Gas Conference 2019 у Львові об‘єднає фахівців компаній з країн Карпатського регіону: України, Польщі, Угорщини, Словаччини, Чехії, Румунії та Австрії, а також з інших країн. Розвиток нафтогазової галузі та впровадження нових технологій видобутку, інтенсифікації та ремонту/відновлення свердловин – головні теми першого дня COGC2019. Досвід та успіх  минулорічної конференції дає можливість розширити діапазон актуальних тем та кількість учасників заходу за рахунок українських компаній та делегатів з Європи та Америки.

Сarpathian Oil & Gas Conference піднімає актуальні для галузі питання: отримання ліцензій, геологічне вивчення, буріння та роботи на свердловинах: ГРП, колтюбінг, снабінг, відновлення свердловин, забурка бокових стовбурів. Для обговорення та презентації сучасних технологій перед видобувними компаніями Львів відвідають найтехнологічніші українські та закордонні бурові та сервісні компанії. Головна мета заходу – нові знайомства та отримання досвіду по технологіях.

Міжнародний захід відбудеться за генерального спонсорства найбільшої видобувної та сервісної компанії західної України - «Західнадрасервіс». Партнери та спонсори конференції – видобувні компанії «Гео-Альянс», «ДТЕК Нафтогаз», Cadogan Petroleum, сервісна компанія Expro Group. Серед учасників конференції – представники компаній Burisma Holdings, «Укрнафтобуріння», Smart Energy, «Укрбурсервіс», «Навіком Енерджі», Peloton, ПГНК, «Українська бурова компанія», TAS Energy, Onico Energia, Emerson, STEP Oiltools, SOCAR-AQS, Solar Turbines, «Мартін Трейд» та багато інших. Крім того, 24 травня площадка для газових трейдерів - Ukrainian Gas Market об’єднає ключові цінові агенції, які спеціалізуються на ринку природного газу в світі та, зокрема в Європі – ICIS, Platts, Argus та REFINITIV (Thomson Reuters).

13:00 / 16 квітня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події