Carpathian Conference-2019: Василь Петрук з «Навіком Енерджі» про технології в похило-скерованому бурінні

До міжнародної конференції з видобутку та трейдингу нафти і газу Carpathian Oil & Gas Conference 2019  (COGC2019) у Львові 23-24 травня приєднуються кращі фахівці галузі. Для нових компаній захід є майданчиком для презентації своїх можливостей для широкої аудиторії – видобувних та сервісних компаній України та Східної Європи.

Своїм досвідом у застосуванні сучасних технологій в похило-скерованому бурінні 23 травня поділиться директор «Навіком Енерджі» - Василь Петрук. «Навіком Енерджі» спеціалізується на послугах похило-скерованого буріння нафтових та газових свердловин в Україні із використанням канадського обладнання.

Нагадаємо, що також 23 травня виступить світовий виробник бурових верстатів – Drillmec  (Trevi Group), яка має найближчі до України заводи з виробництва в Білорусі (СП разом з «Білоруснафтою» - «Сейсмотехніка») та в Італії.  Директор по країнам СНД Drillmec S.p.A. (Trevi Group) - Діего Феррандес особисто розкаже про інноваційні технології, рішення, та практика застосування бурового обладнання Drillmec в Україні та світі. За даними EXPRO в Україні зараз один верстат DRILLMEC «Білоруснафти» бурить для «ДТЕК Нафтогаз».

Директор української бурової компанії «Горизонти» Степан Козицький розповість про нові сервіси, які надає його компанія. Зазначимо, що в цьому році компанія закінчила випробування сейсмічного обладнання та готується до польових робіт на Колодницькому родовищі у Львівській області.

Партнером сесії «БУРІННЯ ТА БУРОВЕ ОБЛАДНАННЯ» виступила міжнародна сервісна компанія Expro Group (штаб квартира у Британії). Голова з розвитку міжнародного бізнесу/фонтанні дроселі та арматура, Expro Group Джеймс Дженкінс розповість про системи автоматичного контролю зворотнього тиску та інтегральні рішення компанії Expro Group для буріння та забезпечення механічної цілосності свердловин.

24 травня на трейдерському заході Ukrainian Gas Market вперше в Україні Кріс Дюрман з відомої цінової агенції  S&P Global Platts спеціально для українських газотрейдерів розповість про еволюцію газового ринку Європи.

Довідка EXPRO:

Конференція Сarpathian Oil & Gas Conference 2019 у Львові об‘єднає фахівців компаній з країн Карпатського регіону: України, Польщі, Угорщини, Словаччини, Чехії, Румунії та Австрії, а також з інших країн. Розвиток нафтогазової галузі та впровадження нових технологій видобутку, інтенсифікації та ремонту/відновлення свердловин – головні теми першого дня COGC2019. Досвід та успіх минулорічної конференції дає можливість розширити діапазон актуальних тем та кількість учасників заходу за рахунок українських компаній та делегатів з Європи та Америки.

Сarpathian Oil & Gas Conference піднімає актуальні для галузі питання: отримання ліцензій, геологічне вивчення, буріння та роботи на свердловинах: ГРП, колтюбінг, снабінг, відновлення свердловин, забурка бокових стовбурів. Для обговорення та презентації сучасних технологій перед видобувними компаніями Львів відвідають найтехнологічніші українські та закордонні бурові та сервісні компанії. Головна мета заходу – нові знайомства та отримання досвіду по технологіях.

Міжнародний захід відбудеться за генерального спонсорства найбільшої видобувної та сервісної компанії західної України - «Західнадрасервіс». Партнери та спонсори конференції – видобувні компанії «Гео-Альянс», «ДТЕК Нафтогаз», Cadogan Petroleum, сервісна компанія Expro Group. Серед учасників конференції – представники компаній Burisma Holdings, «Укрнафтобуріння», Smart Energy, «Укрбурсервіс», «Навіком Енерджі», Peloton, ПГНК, «Українська бурова компанія», TAS Energy, Onico Energia, Emerson, STEP Oiltools, SOCAR-AQS, Solar Turbines, «Мартін Трейд» та багато інших. Крім того, 24 травня площадка для газових трейдерів - Ukrainian Gas Market об’єднає ключові цінові агенції, які спеціалізуються на ринку природного газу в світі та, зокрема в Європі – ICIS, Platts, Argus та REFINITIV (Thomson Reuters).

15:00 / 11 квітня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події