Carpathian Conference-2019: Діего Феррандес, DRILLMEC про інновації застосування бурового обладнання

Консалтингова компанія EXPRO продовжує знайомити зі спікерами міжнародної конференції щодо видобутку та трейдингу нафти та газу Carpathian Oil & Gas Conference 2019 (COGC2019), яка за підтримки видобувних та сервісних компаній відбудеться 23-24 травня у Львові. 
Найпотужніша сесія «БУРІННЯ ТА БУРОВЕ ОБЛАДНАННЯ» 23 травня посилюється актуальною доповіддю світового виробника бурових верстатів – Drillmec  (Trevi Group), яка має найближчі до України заводи з виробництва в Білорусі (СП разом з «Білоруснафтою» - «Сейсмотехніка») та в Італії. 
Директор по країнам СНД Drillmec S.p.A. (Trevi Group) - Діего Феррандес особисто розкаже про інноваційні технології, рішення, та практика застосування бурового обладнання Drillmec в Україні та світі. За даними EXPRO в Україні зараз один верстат DRILLMEC «Білоруснафти» бурить для «ДТЕК Нафтогаз».
Нагадаємо, що конференція у Львові об‘єднає фахівців компаній з країн Карпатського регіону: України, Польщі, Угорщини, Словаччини, Чехії, Румунії та Австрії, а також з інших країн. Розвиток нафтогазової галузі та впровадження нових технологій видобутку, інтенсифікації та ремонту/відновлення свердловин – головні теми першого дня COGC2019. Досвід та успіх минулорічної конференції дає можливість розширити діапазон актуальних тем та кількість учасників заходу за рахунок українських компаній та делегатів з Європи та Америки.
Сarpathian Oil & Gas Conference піднімає актуальні для галузі питання: отримання ліцензій, геологічне вивчення, буріння та роботи на свердловинах: ГРП, колтюбінг, снабінг, відновлення свердловин, забурка бокових стовбурів. Для обговорення та презентації сучасних технологій перед видобувними компаніями Львів відвідають найтехнологічніші українські та закордонні бурові та сервісні компанії. Головна мета заходу – нові знайомства та отримання досвіду по технологіях.
23 травня нові сервіси «Бурової компанії «Горизонти» презентує директор Степан Козицький, а 24 травня на трейдерському заході Ukrainian Gas Market вперше в Україні Кріс Дюрман з відомої цінової агенції  S&P Global Platts розповість про еволюцію газового ринку Європи.

УВАГА: ТРИВАЄ РЕЄСТРАЦІЯ.

З програмою та умовами участі у міжнародній конференції можна ознайомитись за посиланням.

10:00 / 4 квітня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події