Burisma запустила нову свердловину на Журавлиному родовищі з дебітом понад 200 тис куб м/добу

Burisma Group нещодавно завершила бурові роботи нової свердловини №7 на структурі Журавлина Деркачівсько-Войтенківської площі у Харківській області і почала її промислове використання. Про це повідомляє пресслужба компанії.

за повідомленням, буріння зазначеної свердловини, глибиною 4000м проводили за допомогою бурового верстата Уралмаш 4Е, оснащеного сучасною системою очищення. Початковий дебіт нової свердловини склав на добу понад 200 тис куб м газу і 105 т конденсату.

Також в пресслужбі відзначили, що традиційно для компанії, добовий видобуток свердловини виявився вищим, ніж очікувалося.

«Ми задоволені результатом. Високий дебіт цієї свердловини підтверджує, що інвестиції в буріння навіть попри падіння цін на енергоресурси на світовому ринку та внутрішніх проблем енергетичного сектора України, можуть бути економічно обґрунтованими. Також не потрібно забувати, що кожна з нових свердловин ще на один крок наближає Україну до енергетичної незалежності», – зазначив Тарас Бурдейний, CEO Burisma Group.

Група Burisma є лідером в Україні за кількістю нових свердловин, буріння яких розпочалося у 2020р, нагадали в пресслужбі. 

За інвестиційним планом Burisma Group у 2020 році передбачено буріння 14 нових свердловин на Карайкозівському, Водянівському та Ракитнянському родовищах, на структурі Журавлина Деркачівсько-Войтенківської площі, Клубанівсько-Зубренківській площі та інших ділянках.

Довідка ExPro:

Burisma Group об‘єднує низку видобувних та сервісних компаній в Україні та за кордоном, зокрема - «Еско-Північ», «Системойліженерінг», «Куб-Газ», «Перша українська газонафтова компанія», ПАРІ, «Надрагаз», «Нафтогазопромислова геологія». Група компаній володіє 35 ліцензіями на видобуток вуглеводнів.

Міжнародною рупою Burisma у 2019р видобуто близько 1 млрд куб м вуглеводнів.

17:03 / 3 серпня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події