Burisma Group у I кварталі заплатить до бюджету близько третини мільярда гривень

Група Burisma перераховує платежі до бюджету та розробляє план допомоги громадам у регіонах, де видобуває газ. Разом з місцевими спільнотами Burisma Group планує реалізовувати важливі соціальні проєкти, які допоможуть знизити негативні економічні наслідки, спричинені коронавірусною інфекцією COVID-19, повідомили у компанії.

«В умовах глобальних економічних загроз своєчасне виконання великим бізнесом усіх своїх зобов’язань перед бюджетом є як ніколи актуальним. У цей складний період ми відчуваємо підтримку з боку держави, тож і самі маємо бути соціально відповідальними, і не лише вчасно перераховувати платежі до бюджетів усіх рівнів, але й надавати усебічну підтримку місцевим громадам,” – зазначила директор Ради директорів Burisma Group Каріна Злочевська.

Як повідомляє роесслужба, Burisma Group вже не перший рік лідирує серед незалежних газовидобувних компаній за обсягами сплаченої ренти. Так у 2019р групою сплачено до бюджетів всіх рівнів 2,9 млрд грн, з них 1,4 млрд грн становила рента за видобуток вуглеводнів. Це дозволило місцевим бюджетам отримати 71 млн грн і спланувати локальні програми розвитку на 2020р.

За словами Каріни Злочевської, світове падіння цін на енергоресурси несуттєво вплине на темпи видобутку українського газу, тому що вітчизняний газ у загальних об’ємах споживаного країною газу не перевищує й третини, а отже є можливості для збільшення його видобутку. Проте для цього державі потрібно продовжити реформи у нафтогазовому секторі України.

Довідка ExPro:

Burisma Group об‘єднує низку видобувних та сервісних компаній в Україні та за кордоном, зокрема - «Еско-Північ», «Системойліженерінг», «Куб-Газ», «Перша українська газонафтова компанія», ПАРІ, «Надрагаз», «Нафтогазопромислова геологія». Група компаній володіє 35 ліцензіями на видобуток вуглеводнів.

Групою видобувних компаній Burisma у 2019р видобуто близько 1 млрд куб м вуглеводнів

14:29 / 23 квітня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події