Burisma Group розпочиає відновлення перших трьох свердловин на Дубрівсько-Радченківській площі

Burisma Group розпочала етап підписання дороворів оренди на 3 ліквідовані та законсервовані свердловини в межах Дубрівсько-Радченківської нафтогазової ділянци, які раніше входили у фонд свердловин державних компаній. Про це повідомляє пресслужба компанії.

За повідомлення, роботи з відновлення свердловин, планують здійснювати за допомогою бурових верстатів вітчизняного та закордонного виробництва, серед яких Wilson Mogul 42, УПА-60, Kremco-750, К200.

«На жаль, багато часу зайняв процес погодження документів та вивчення ситуації. Але ми впевнені у тому, що Дубрівсько-Радченківська ділянка перспективна з точки зору видобутку газу, тому готові інвестувати у відновлення ліквідованих та законсервованих свердловин, щоб повернути їх до чинного фонду та шукати нові точки буріння. Даний напрямок може давати додаткові об’єми видобутку вітчизняного газу, що сприятиме підвищенню енеробезпеки України», – зазначила директор Ради директорів Burisma Group Каріна Злочевська.

Крім того в пресслужбі зазначають, у 2020 році планується реанімувати вісім свердловин, які раніше належали фонду державних компаній. Очікуваний початковий дебіт газу з кожної з таких свердловин може становити 15-20 тис куб м.

 Як повідомлялось раніше Дубрівсько-Радченківську нафтогазову ділянку площею 65,4 кв км рік тому Burisma Group придбала на першомуєтап онлайн аукціоні Держгеонадр за 25,1 млн грн.

17:40 / 26 березня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події