Більше третини абонентів «Чернігівгаз Збуту» вирішують усі питання через електронні сервіси

За час карантину спричиненого пандемію. COVID-19 майже 120 тисяч наших клієнтів уже оцінили всі переваги взаємодії он-лайн і лише впродовж травня-червня в Особистому кабінеті зареєструвалося понад 9 тисяч нових користувачів.

Про це йдеться в повідомленні ТОВ «Чернігівгаз Збуту».

Впродовж двох місяців Особистому кабінеті зареєструвалося понад 9 тисяч споживачів газу. Літо — період відпусток і раніше саме в цей період року споживачі нерідко забували передати показники лічильників і не дуже уважно ставитися до оплати рахунків за спожитий газ.

Проте, «Чернігівгаз Збут» пропонує своїм клієнтам чималий перелік сервісів для передачі показників лічильників та он-лайн оплати, аби тримати всі рахунки в порядку й мати спокій.

Вирішити всі питання пов’язані зі споживанням природного газу, відстежити рахунки, переглянути поточну вартість газу, сплатити за отримані послуги — усе це можна зробити в Особистому кабінеті без черг та штовханини.

Поза сумнівом, на зростання кількості нових клієнтів он-лайн вплинув запуск нової послуги «Експрес реєстрація».

Скористатися нею може будь-який абонент зі смартфоном достатньо просто набрати номер контакт-центру 067 65–64–104 і повідомити оператору номер особового рахунку (він вказаний у платіжці).

Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач у СМС отримає логін та пароль до нього. Тож, відкладати відпочинок задля того, аби дочекатися платіжок чи сплатити рахунки за отримані послуги газопостачання не треба, адже і платіжки й банк тепер є у вашому смартфоні.

Оплату он-лайн можна здійснити не лише через Особистий кабінет, а й за допомогою інших, зручних для вас, платіжних майданчиків:

✅мобільний додаток 104Mobile для Android http://bit.ly/104Android

✅мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone http://bit.ly/104iPhone

✅чат-бот «7104ua» у Viber http://bit.ly/7104uaViber

✅ інтернет-банкінг, яким Ви користуєтесь( Приват24, Ощадбанк)

11:35 / 28 липня 2020

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події