1,6 тис закарпатців можуть керувати запасом «акційного» газу онлайн

Закарпатці, що придбали газ в рамках акції «Твоя енергонезалежність», отримали унікальну можливість керувати запасом газу онлайн.

Про це йдеться в повідомленні компанії ТОВ “Закарпатгаз Збуту”.

За умовами акції йшлося: якщо ціна газу на загальних умовах ПСО нижча, то споживач отримує газ за меншою ціною.

У такому разі спожитий газ оплачується по ціні ПСО, а запас зберігається.

Тепер можливості розширилися, і клієнт “Закарпатгаз Збуту” може самостійно обрати той варіант, який йому, виходячи з певних причин, зручніший.

«Йдеться про можливість самим обирати: використовувати акційний газ чи сплачувати за ціною, встановленою на цей місяць на загальних умовах ПСО. Однак, є категорія споживачів, які хочуть використати акційний газ, незважаючи на те, що його ціна трохи вища. Для них і створено таку можливість”, — пояснила директор ТОВ “Закарпатгаз Збут” Вікторія Томинець.

Для цього в «Особистому кабінеті» на 104.ua треба оформити заявку. Подавати заявки слід до останнього дня поточного місяця споживання. Якщо споживач використовує газ із газового запасу, сплаченого по акції, то йому за такий місяць слід буде оплатити виключно вартість доставки такого обсягу газу.

Рахунок за доставку споживач отримає на свою поштову адресу, а користувачі «Особистого кабінету» зможуть самостійно сформувати собі відповідний рахунок.

13:35 / 18 жовтня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події