Засоби дистанційної передачі даних встановлені у 7% підприємств Миколаївщини

Лише 7% непобутових споживачів області вже облаштували свої вузли обліку засобами дистанційної передачі даних.

Про це йдеться в повідомленні компанії АТ «Миколаївгаз».

Така вимога міститься в Кодексі газорозподільних систем з метою максимально точного контролю за обсягами споживання газу.

«За відсутності у деяких підприємств засобів дистанційної передачі даних нашим фахівцям доводиться збирати дані за телефоном, через СМС або електронну пошту, а потім заносити їх до системи вручну.

Це забирає надзвичайно багато часу і людського ресурсу. Крім того, зростає ризик допущення помилок і неточностей, які можуть призвести до спотворення реальної картини обсягів споживання газу і, як результат – накладання штрафних санкцій на споживачів», - розповідає директор технічний «Миколаївгазу» Сергій Мовчан.

Наразі із 1,4 тис. споживачів газу - юридичних осіб у Миколаївській області, які підпадають під вимогу Кодексу ГРМ, 1,2 тис. досі зволікають зі встановленням необхідного обладнання.

14:56 / 11 червня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події