80 тисяч закарпатців користуються «Особистим кабінетом»

Майже 80 тисяч закарпатців зареєструвалися в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua станом на початок жовтня 2019р.

Про це йдеться в повідомленні компанії АТ «Закарпатгаз».

Порівняно із 2015р, коли сервіс було запроваджено, кількість реєстрацій зросла у 17 разів.

«Сучасний світ вимагає від компаній бути гнучкими та максимально клієнторієнтованими. Для зручності клієнтів був створений «Особистий кабінет», який дозволяє вирішити багато так званих газових питань, не відходячи від ноутбука. Тобто людині не потрібно фізично приїжджати до нас в Центр обслуговування клієнтів, витрачаючи час на дорогу та очікування своєї черги», – прокоментувала керівниця управління клієнтського сервісу “Закарпатгазу” Тетяна Королович.

У «Особистому кабінеті» споживач бачить стан рахунку, свої персональні дані, може сформувати та роздрукувати квитанцію, надати показник лічильника, сплатити за спожитий газ онлайн.

«Я зареєструвалася у цьому сервісі одразу, як він тільки з’явився. Мені дуже зручно ним користуватися. Тут навіть можна побачити стан субсидії. Особисто я люблю відслідковувати витрати у динаміці і у розрізі місяців. Чи варто щось покращувати — навіть не знаю, бо і так все доступно та зрозуміло», – прокоментувала ужгородка Тетяна Хорошилова.

Зареєструвати особистий кабінет можна самостійно.

17:15 / 16 жовтня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події