1,5 млрд грн за спожитий газ заборгували клієнти «Львівгаз Збуту»

Побутові споживачі блакитного палива Львівської області боргують ТОВ «Львівгаз Збут» 1,5 млрд грн, що на 13% більше, ніж торік.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Найбільші суми заборгованості – у Львові.

«Ми наполегливо просимо наших клієнтів розрахуватись за спожитий газ, для того, аби не мати проблем із газопостачанням напередодні початку нового опалювального сезону. Наразі найбільше боргують споживачі газу Львова - 687 млн грн., Стрийського – 220 млн грн та Перемишлянського районів – 209 млн грн. В разі необхідності, пропонуємо боржникам укласти договір на реструктуризацію з нашою компанією. Лише в такому випадку, коли оплата буде здійснюватись частинами, наші клієнти зможуть уникнути відключення від газопостачання», - наголошує Павло Майк, директор «Львівгаз Збуту».

Можливість оформити договір реструктуризації – це пропозиція взаєморозуміння та співпраці між клієнтами та газопостачальною організацією, яка дає можливість для споживачів посильно та рівними частинами погасити борг за використаний природний газ.

Окрім того, маючи договір реструктуризації заборгованості, споживачі можуть звертатися в управління соціального захисту населення для оформлення державної допомоги.

Для того, аби укласти договір реструктуризації боргу, клієнтам необхідно звернутися до "Львівгаз Збуту" та надати паспорт власника (або особи, котра уклала заяву приєднання до умов типового договору на постачання природного газу), довідку про присвоєння ідентифікаційного коду, довідку про склад сім’ї та довідку, що підтверджує неплатоспроможність споживача та членів його сім’ї.

Від початку року газопостачання було припинено 6205 споживачам Львівської області. Їх сума заборгованості перед ТОВ «Львівгаз збут» становила 58,8 млн. грн. Відтак, у компанії закликають споживачів не зволікати із розрахунками.

13:25 / 3 жовтня 2019

Подiї
09:30 / 29 березня, 2022
09:00 / 23 вересня, 2021
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021 EXPRO Consulting разом з «Укргазвидобування» запрошують провідні нафтогазові та сервісні компанії до Одеси, де 23 - 24 вересня на Odesa Offshore Conference 2021 будуть обговорені сучасні технології видобутку вуглеводнів на суші і шельфі. Актуальною темою одеської конференції буде розбудова інфраструктури південного регіону України
ODESA OFFSHORE CONFERENCE 2021
09:00 / 20 травня, 2021
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 Карпатська нафтогазова конференція традиційно збирає видобувників, сервісні, бурові компанії та трейдерів у Львові. 20-21 травня EXPRO об‘єднає представників нафтогазової галузі та вперше підніме питання торгівлі електроенергії і напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі
CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021
Всі події